Miért éppen mi?

Miért érdemes minket választan, ha egy vállalatirányítási rendszer bevezetésén gondolkodik? Miben tudunk mi jobb és hatékonyabb segítséget nyújtani, mint a “nagyobb” vállalatirányítási rendszer típusokkal rendelkező multik? 
  • A KKV szektorra koncentrálunkAz ismert gyártók CRM és vállalatirányítási rendszer kínálata alapvetően nagy vállalatok számára készül és ezek lebutított változatait kinálják a KKV-knek is. Mi létrehoztuk a kisvállalati CRM rendszer lehetőségét, mely kimondottan a KKV szektor igényeinek kiszolgálására lett tervezve.

  • Support: közvetlen kapcsolat. Ha segítségre van szüksége, akkor közvetlenül a vállalatirányítási rendszer tervezőihez fodulhat és nem kell megvárnia, míg a magyarországi kirendeltség továbbítja a kérdését a központnak.

  • Rugalmasabbak vagyunk. Ha valamilyen egyedi igénye merül fel, mi készek vagyunk teljesíteni, nem kell megvárnia, míg a következő verzió megjelenik.

  • Intuitív felhasználói felületek a kisvállalati CRM rendszer keretén belül. A kis- és középvállalatoknak nincs idejük “tökölni” a bevezetéssel és a tanulással, ezért rendkívül sok energiát és figyelmet fordítunk arra, hogy könnyen kezelhető és magától értetődő felhasználói felületeket hozzunk létre.

és végül …

  • Mi jobban igyekszünk. Tisztában vagyunk azzal, hogy komoly versenytársakkal rendelkezzünk, ezért mi sokkal jobban igyekszünk.

Küldetésünk

Vállalat Navigátor célja, hogy kisvállalati CRM rendszer kialakításával segítsen a magyar kis- és középvállalatoknak kihasználni az integrált vállalatirányítási rendszer használatában levő óriási lehetőségeket. Hisszük, hogy a vállalatok a hosszú távú sikerüket teszik kockára, ha nem hajlandóak felismerni, hogy egy professzionális, naprakész információkat biztosító vállalatirányítási rendszer hiánya mennyire gátja a növekedésüknek. 

Mostanáig a vállalkozások két lehetőség közül választhattak egy vállalatirányítási rendszer bevezetésénél: vagy alkalmazkodtak üzleti folyamataikkal és adatforgalmukkal ahhoz, amit a program tud, vagy külső fejlesztőkkel méregdrágán saját magukra alakították a szoftvert. A Vállalat Navigátor egy harmadik utat kínál: egy olyan web alapú kisvállalati CRM rendszer szolgáltatást, amely nem igényel jelentős kezdeti beruházást és olyan fejlett eszközökkel rendelkezik, amely segítségével a felhasználó informatikai tudás nélkül  a saját igényeinek megfelelően testre tudja szabni a vállalatirányítási rendszer felépítését.